Какво ще получите, ако съчетаете суперавтомобил Lamborghini и екшън камера със стабилизиращ механизъм, която струва три пъти повече от колата? Пред вас е Lamborghini Huracam - уникална конфигурация от Lamborghini Huracan с базова цена 200 000 долара, в чийто малък преден багажник е монтирана камера на стойност 600 000 долара.

Идеята зад тази причудлива инсталация е да може да снимате абсолютно най-доброто качество на видеото без значение колко бърза е колата, която искате да уловите. В Lamborghini Huracam е проектирана от Incline Dynamic Outlet, която е известна с експертната си работа във въздушната фотография. Проектирането, дизайнът и инсталацията на камерата и нейната система за управление са отнели месеци, разкрива компанията.

Стойката с ротационен механизъм пък е дело на Gyro Stabilized Systems, а върху нея е поставена практически най-добрата камера - Red Epic 8K.

Въпреки че колата няма как да се представи толкова добре след монтажа на камерата, тъй като аеродинамиката е нарушена, 600-те конски сили и V10 двигателят на Huracam пак са в състояние да удържат на темпото на практически всеки автомобил, който ще снимате.

Приложението на Lamborghini Huracam - всичко от високоскоростни екшън сцени до това да привлечете погледите на участниците в движението.

Оцени:
Рейтинг: 3
Още от Tech

RED прави 8K 3D камера за своя холографски смартфон

6 | Преди 20 ч.