Много фенове вече се изказаха за това колко много искат да видят симпатичната звезда от Firefly Нейтън Филиън в ролята на още по-симпатичния Нейтън Дрейк на екрана... и сега вече могат да го направят.

Филиън и режисьорът Алън Унгар (Gridlocked, Decoy) създадоха кратък филм, посветен на култовата PlayStation поредица Uncharted и тук може да видите ексклузивни кадри от лентата.

Филмчето не е дълго - едва 15 минути - но в него ще видим още Стивън Ланг от Avatar в ролята на неподражаемия Виктор "Съли" Съливан, Мирча Монро (Episodes) като Елена Фишър и Джино Сегърс (Banshee) като задължителния злодей. Историята проследява Нейтън Дрейк, който търси изгубеното съкровище на Флор де ла Мар.

Продукцията е фен творение и е независима от филма, който се прави от Sony Pictures и където ще видим звездата от "Човека паяк" Том Холанд в ролята на младия Нейт.

Самият Филиън пък разкрива, че е прекарал доста изтощителен тренировъчен режим, за да изглежда подобаващо в ролята на любимия на геймърите авантюрист.

Оцени:
Рейтинг: 3
Най-четени
Всички

Запознайте се с новия властелин: Samsung Galaxy S10 5G е тук

258 | 20.02.2019
Още от Play

Микротранзакциите окончателно съсипаха Call of Duty: Black Ops 4

1 | 21.02.2019