Shenmue 3 няма да бъде пусната през 2018 г., потвърди издателят Deep Silver.

В новина, която няма да изненада никого, който следва проекта за дългоочаквания завършек на култовата трилогия, играта очевидно изисква малко по-дълъг период на разработка.

"Deep Silver обявява, че предстоящото ни издание Shenmue 3 е преместено и сега ще бъде пуснато през 2019 г.", според изявление, публикувано на официалния сайт на издателя.

"Допълнителното време ще бъде използвано, за да се подобри качеството на играта и достигане на високите стандарти, които заслужава."

Въпреки че стартира с кампанията в Kickstarter по време на E3 2015, Shenmue 3 все още изглежда безкрайно далеч на хоризонта. Подобно забавяне само може да предизвика безпокойство, тъй като интересът към играта е голям, а реално показаното от нея до момента е твърде малко.

Cъздaдeнa и пpoдyциpaнa oт лeгeндaтa Ю Cyзyĸи, opигинaлнaтa Ѕhеnmuе ce пoяви зa Drеаmсаѕt пpeз 1999 г. и пpeдизвиĸa peвoлюция в гeймингa и в тoвa ĸaĸ тpябвa дa изглeждa eдин мoдepeн oтвopeн и жив cвят. Любопитно е, че играта започва живот като проект за Saturn, но скромният хардуер се оказва твърде тесен за амбициите на Сузуки.

Оцени:
Рейтинг: 4
Тагове:
Още от Play

„Възвишение“ в каталога на HBO GO, българските филми в платформата стават 19

19 | 22.06.2018